Bamboo Spirit bevindt zich in het noorden van Groningen, vlak aan de prachtige waddenkust. Tussen de landerijen ziet u daar een groene oase van verschillende bamboesoorten! Hier waant u zich even in een tropische wereld.
U bent vrijdag en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur van harte welkom om hier vrijblijvend rond te kijken en advies te vragen.

Contact

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen of wilt u eerst wat meer informatie? Dan zijn we natuurlijk ook telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Bamboo Spirit
Hogeweg 29
9977 PE KLOOSTERBUREN
T: 0595-481 281
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En hou ook onze facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van ons aanbod en mooie acties:

facebook blauw 35 Volg ons ook op facebook!

 contact bamboo spiritExotische planten voor de Nederlandse tuin

 

 

 

Wat anderen over ons zeggen:

 • Rick Wilpstra

  Helder en nauwkeurige uitleg over verschillende soorten bamboe en de verzorging om het mooiste uit je bamboe naar boven te halen!
  Bamboo Spirit mag zich met recht Specialist noemen.

  Na de verzorgingstips die we vanuit het tuincentrum mee kregen kwam onze bamboe niet tot zijn recht. Daarom contact gezocht met een specialist. Al snel bleek dat we vanuit het tuincentrum summiere informatie hadden gekregen over de verzorging van onze bamboe.

  Met dank aan bamboo spirit staat onze bamboo ( en daarmee onze tuin) er ondertussen weer geweldig bij!

 • Lisa Hofman

  Dit jaar kennisgemaakt met Bamboo Spirit: uitstekende service en een warm welkom. Bamboo Spirit geeft graag en enthousiast alle informatie over de verschillende planten en de verzorging er van. Alle planten zijn in zeer goede conditie en genieten de juiste verzorging in tegenstelling tot de palmen die je bij een tuincentrum aantreft.
  Inmiddels hebben wij 7 palmbomen bij Bamboo Spirit aangeschaft en een prachtige vijgenboom en olijf. Daarnaast ook zakken Bio aarde voor de planten en verschillende soorten voeding.
  De kwaliteit geef ik een 10, service een 10 en prijsverhouding een 10.
  Van ons niets dan lof!